Smykker til mænd.

Smykker til mænd kan findes i mange fede designs og varianter og de udgør i dag en stor og vigtig del af enhver mands garderobe.

Lige meget om du er kvinde eller mand, så skal du gerne et stort udvalg af fede smykker i dit smykkeskrin, så du til hver en tid kan trumfe din tøjstil. Smykker til mænd er en betydningsfuld modedel, fordi de kan levere balance i din stil og sikre, at du for alvor udskiller dig fra mængden.

De mest populære slags af smykker til mænd er ringe, halskæder og øreringe. Der eksisterer selvfølgelig også et hav af varianter, krydsninger og undergenre – og smykkedesignerne bliver mere og mere produktive. Der er også stor variation i udformningen af smykker til mænd. Nogle designere bruger ædelsten, som eksempelvis er diamanter og safirer, mens andre benytter ædelmetaller. Inden for smykker til mænd er det specielt materialer som rustfrit stål, der er eftertragtede. Det er sammenhængende med det specielle maskuline udtryk, som metaller har, sammenlignet med ædelsten.

Et spændende fænomen i association med smykker er, at populariteten af herresmykker er svingende, samtidig med at smykker til kvinder mere eller mindre altid er eftertragtede. Op igennem 90’erne var det specielt øreringe, der var de mest eftertragtede smykker til mænd. Siden har halskæderne overtaget, imens urene har været konstant populære siden starten af 1900-tallet.

Tilbøjelighederne hænger sammen med trendsene i populærkulturen, og det eneste det faktisk behøver er, at en given berømthed eller popstjerne bærer et bestemt smykke, før det hurtigt bliver eftertragtet igen. På samme metode er det ikke til at forudsige om, hvad der bliver eftertragtet og hvornår.Noget tyder dog på, at når

tendenserne først er kommet, så kommer de typisk tilbage igen med mellemrum. Eksempelvis øreringe til mænd var meget eftertragtede i 80’erne og 90’erne, mens de svandt væk i begyndelsen af 00’erne. Så kom de akut igen, gået med af kendte som blandt andet fodboldstjerner og amerikanske rappere, der lige pludselig forelskede sig i diamantøreringe.

Smykker til mænd er ikke til at forudsige fremtiden om, men én ting er tydelig. Et velvalgt smykke kan til hver en tid hæve din tøjstil op til det næste level. – og armbåndet her til venstre, hører til toppen af poppen inden for smykker til mænd, og du kan købe det på Marjoe.dk


Hvorfor vælge herresmykker til mænd.

Der kan være flere grunde til at vælge smykker til mænd, jeg har haft mine grunde og dem vil jeg gerne komme frem med her. Det kan vær du har nogle helt andre grunde til at vælge smykker til mænd, end jeg har og derfor kan det være sjovt at sammenligne.

1.    Der er intet som smykker til mænd, der kan være med til at gøre ens stil komplet. Det havde jeg manglet i længere tid og det var først da jeg fandt de her smykker til mænd på nettet, at jeg fandt det jeg havde ledt efter. De vildeste smykker til mænd, hvor der var alt hvad man kunne begære. Der var den rå stil, den mere stilfulde og også til en mere afslappet stil.

2.    Om man vil det eller ej, giver det noget at tage smykker til mænd på. Det giver lige det ekstra til dig, der nogle gange mangler. Vil du have lidt ekstra feeling, af den ene eller anden art, vil det at tage nogle smykker på, lige give dig det sidste.

3.    Udvalget af smykker til mænd er meget stort. Det giver dig mulighed for at vælge en masse forskellige smykker. Det kan være du sammnen med vennerne gerne vil have en type smykker på, mens du sammen med pigen i dit liv, hellere vil have andre smykker på. Det er dit valg og dine muligheder, jeg ved bare hvordan jeg har det.

4.    Med muligheden for gode tilbud, er det for dumt at lade være. Det kan nogle gange lade sig gøre at få nogle forholdsvis dyre smykker til billige penge. Det er derfor smykker til mænd, er så attraktive, det giver dig mulighed for at finde lige det du har brug for, både til dig selv og dine venner.

Det var 4 af mine grunde til at vælge smykker til mænd. Det kan være du selv har en masse forskellige grunde til det, uanset hvad din grund er, er smykker til mænd kommet for at blive.

  • Frederik Barfoed spoke:
    20th/11/2012 to 16:54

    En rigtig god artikel, synes selv at smykker er med til at skabe stil. Bruger selv ur, som smykke

Leave your comment


(*)mandatory fields.

Nye indlæg

Tags

Kategorier