21st 06 - 2011 | comment closed

Øreringe

Så er det officielt. Mænd elsker øreringe, og en tendens der ellers var på vej væk i modeverdenen, er nu hot igen. Man kan på mange måder sige, at øreringe til mænd har oplevet en massiv renæssance i år, og de fleste modeeksperter forudser, at trenden fortsætter i samme retning.
Moden bevæger sig hele tiden. Og det gør moden for herresmykker til mænd også. Hæng roligt gængse stereotyper om mænd, der går med øreringe, på hylden. De passer nemlig ikke længere. Øreringe til mænd er igen blevet populære og det skyldes især strømninger i samfundet, som har skabt mere frisind.

Tidligere har mange haft fordomme om, at øreringe til mænd var forbeholdt rockere og homoseksuelle. Især gik der mange sjove historier om, at man, ud fra hvor en mands ørering var placeret, kunne forudsige mandens seksualitet. Der findes også mere obskure generaliseringer om øreringe til mænd, som ofte skaber associationer – på den ene eller anden måde – til homoseksuelle. Men du kan være helt rolig, for øreringe siger absolut intet om din seksualitet. Til gengæld fortæller smagfulde øreringe til mænd en historie om en mand, der ikke er bange for at stå ved sin maskulinitet, og fremhæve sin stil med et flot og enkelt smykke.

Som med så meget andet indenfor mode handler øreringe til mænd om, at alt skal bruges med måde. Det vil sige, at øreringe til mænd faktisk fungerer ganske fint med de fleste stilarter, men det hele afhænger af udførelsen. Så tænk over det og udvælg den ørering, som fremhæver din stil på bedst mulig vis.


Nye indlæg

Tags

Kategorier