Modetrends inden for smykker

Når der tales om mode, tænker de fleste på tøjmoden, men smykkemoden er vundet frem gennem de senere år. Da smykker påvirker dit personlige udtryk ligesom tøj, er det ligeledes tale om modetrends på det område. Man kan tale om tendenser der gælder for smykker, målrettet både mænd og kvinder.

Herresmykker og damesmykker adskiller sig i høj grad fra hinanden, men der er alligevel visse lighedstegn når det kommer til mode.

Netop nu er det nemlig meget moderne er bære smykker der er stilrene og som har et meget personligt udtryk. Smykker der sig noget om dig som person, eller hvem du holder af. Det kan være et kors der symboliserer din religion, eller det kan være en ring som signalerer at du er gift eller single, alt efter dit fingervalg.

Trends ved smykker til mænd

Der gælder ligeledes specifikke modetrends inden for smykker til mænd. En af disse er rosenkrans halskæder, som er blevet yderst populære. Trenden er startet i USA og har nu spredt sig til Europa, herunder Danmark.

Det er ikke men smykker manden vil fremhæve sig, også vægten skal være i orden, og den tjekkes med en BMI Beregner

Perlearmbånd er en anden form for smykker til mænd, som flere og flere er begyndt at bære. Der findes rigtig pæne og stilfulde perlearmbånd til mænd, der kan supplere din stil på fornemste måde.

Trend ved smykker til kvinder

Når det kommer til trends inden for smykker til kvinder, er det farverige og yndefulde look i højsædet. Det afspejler sig i høj grad i tøjmoden, hvor efteråret 2012 betyder på det klassiske skandinaviske look, suppleret med meget farverigt tøj.

Ønsker du at vælge et moderne smykke som kvinde, skal du altså gå efter det farverige smykke, der fortsat har et stilrent design.

Modetrends ændrer sig relativ tit og derfor er det kun positivt, at mange smykker har relativ tidløse design. Det betyder at du kan få glæde af smykket i mange år og ikke behøves udskifte det år efter år.

Smykkeproducenterne er blevet bedre til at tage højde for disse modetrends, hvilket betyder at de vægter tidløse designs højere. På den måde kan du få glæde af dit dame -eller herresmykke i mange år og fortsat følge dig moderne og stilfuld.

Delgados frisørsalon i Kerteminde, gør meget i at får det hele til at gå op i en enhed med smykker og hårmoden. Så de er helt klart en besøg værd.

Leave your comment






(*)mandatory fields.

Nye indlæg

Tags

Kategorier