Moden forandre sig.

Moden for smykker til mænd er i meget stor udvikling den dag i dag. Sommersæsonen er på vej, nu skal vaskebrættet vises frem, og det er nu sommerens look skal vises. I den sammensætning ser forhandlerne af herresmykker en rivende vækst. Kunderne af herresmykkerne er mænd med sans på mode, fra helt unge over teenagere til de lidt ældre mennesker.                 

Kort sagt  så er alle herrer, som gerne vil ophæve deres stil gennem enkle og maskuline herresmykker.
Helt fra begyndelsen af historien har smykker til mænd været udnyttet til at fremvise maskulinitet. Jo flottere og mere robuste smykker, desto mere viser det den mand, som har smykkerne på. I de gamle dage blev smykkerne også udnyttet som symboler på magt – hvilket i nogle områder også har været tendensen i den nyere tid.

Efter en periode med nedgang, hvor smykker til mænd var foretrukket af en helt bestemt type af mænd, er smykkerne nu igen blevet super populære. Og populariteten er kun steget sammen med, at diverse filmstjerner i større grad bærer armbånd, øreringe og andre maskuline herresmykker. Som eksempel gjorde filmen The Boondock Saints rosenkransen, der ellers er et religiøst smykke, til et ganske populært herresmykke, halskæder som stadig storsælger i forskellige slags.

På samme metode er håndknyttede armbånd med perler også en stor succes hos modebevidste mænd. Armbåndene er i særdeleshed inspireret af Shamballah-smykkerne, som i flere år har været flittigt brugt af kendisser i Hollywood og andre af modeverdenens brændpunkter.
Det bliver interessant at følge den videre udvikling. En ting er dog klart allerede nu. Herresmykkerne er her for at blive – og vil kun blive mere og mere populært, efterhånden som flere får interesse for det enkle og maskuline stiludtryk, som smykkerne bidrager til.

Comments are closed.

Nye indlæg

Tags

Kategorier