Modebilledet forandre sig.

Der er store forandringer i modebilledet hver eneste dag. Og her er smykker til manden også kommet meget kraftigt frem i gadebilledet. Man kan ikke lige spotte fra hvilke samfundslag, men der er lige fra studerende til direktører, kendisser og håndværkere, som igen bærer og fremviser dem. man har nemlig mulighed for at vise og udstråle maskulinitet når man bære maskuline smykker.

I de nordiske lande er der meget stor udbredelse af herresmykker, og det er uden tvivl Norge som føre an, når det drejer sig om moden for smykker for men.

Herresmykkerne er i stor udvikling, og især i denne tid på foråret. Strandtiden er på vej, den trænede krop skal vises frem, og nu er det tiden at skabe sommerens nye look. Så producenterne for derfor travlt, og der skal leveres ud ti butikkerne. Kunderne er meget spredt over unge mænd, til ældre herre.

Kort og godt, så er det alle slags mænd som ønsker at vise og pryde kroppen med maskuline smykker.

Fra tidligere tiders morgen er smykker til mænd  brugt som statussymboler til at symbolisere maskulinitet. Jo sejere og maskuline herresmykker, desto mere symboliserer det manden, som går med smykkerne. I gamle dage blev herresmykker og benyttet som store magtsymboler – men dette er også lidt gældende i disse tider.

Efter en lang nedtursperiode, hvor smykker til mænd kun var tildelt bestemte typer af mænd, er herresmykker nu igen blevet super meget populære. Og dette er kun blevet bedre i takt med, at alle store stjerner i stor grad bærer øreringe, armbånd og andre meget maskuline herresmykker. Filmen The Boondock Saints gjorde rosenkransen, der ellers kun er et religiøst smykke, til et brugt og trendy herresmykke, som stadig er stor sællert i forskellige designs.

Håndknyttede armbånd med perler er også en kæmpe stor succes blandt de i dag meget modebevidste mænd. Disse håndknyttede armbånd er meget inspireret af Shamballah-armbånd, som i en del år altid har været toppen, når det gjalt kendisser og store stjerner..
men i fremtiden bliver det spændende at følge denne udvikling. Men en ting kan vi konstaterer nu. smykker til mænd er kommet for at blive en del af mandens mode – og den vil blive meget udbredt rundt omkring, som tiden går og flere får smag for det maskuline og simple modeudtryk, som herresmykker er stor bidragsyder til.

  • Frederik Barfoed spoke:
    27th/10/2012 to 15:57

    Kan kun give dig ret i at moden hele tiden forandre sig, men meget bliver genbrugt igen, og det hjælper mange mennesker med at gøre deres egen stil helt unik. Og hvorfor skal smykker kun være til kvinder, når der findes så mange fede smykker til mænd

Leave your comment


(*)mandatory fields.

Nye indlæg

Tags

Kategorier