Mænd bærer smykker tidligere

De yngre generationer er vokset op med amerikanske musikvideoer og film, der gør det attraktivt at bære herresmykker. Fyr smykker til mænd er blevet et trendy smykke.armbaand-5167

Mange personer i underholdningsbranchen har idolstatus hos mange unge drenge og det gør at de bærer smykker tidligere end nogensinde før. – Smykkeproducenterne er i høj grad opmærksom på tendensen og håndterer det ved at lave smarte og ungdommelige smykker.

Det betyder at der er herresmykker for enhver aldersgruppe og det har ikke længere betydning om du er 15 eller 50 år. Der er smykker til alle mænd, uanet alder, stil eller smag.

Udvalget inden for herresmykker er stort og samtidig er priserne blevet yderst fornuftige. Mænd er ikke villige til at bruge samme summer på smykker og det gælder i særdeleshed for unge drenge. De lave priser er en naturlig konsekvens af det.

Unge bærer herresmykker allerede som teenagere

Det er ikke længere unormalt at drenge på 12 – 14 år går med smykker. Det understøttes af at unge drenge langt tidligere, bliver stilbevidste og fokuseret på deres påklædning.

Det er for så vidt kun positivt, for det er et udtryk for at nutidens unge drenge hurtigere bliver modne, når det kommer til stil og mode.

At teenagestjerner som Justin Bieber lystigt bærer smykker, er bare med til at forstærke unges lyst til at bære herresmykker. Det er klart, at med hans popularitet har mange andre teenagere ønsket at blive lige så tiltrækkende som ham.

Det er blot ét eksempel på, hvilken indflydelse store amerikanske teenagestjerner kan have på ungdommen. En sund indflydelse der hele tiden er med til at flytte smykkemoden og give en dynamisk udvikling i samfundet.

Da herresmykker efterhånden kan købes til priser mellem 70 – 200 kr. ligger de ligeledes på et niveau, hvor alle unge teenagere kan være med. Mange teenagere har begrænsede økonomiske muligheder og derfor er det godt, priserne ligger på et acceptabelt niveau.

Er du en ung teenager, har du altså alle muligheder for at finde et attraktivt  herresmykke, med ungdommeligt design og til en lav pris.

Leave your comment


(*)mandatory fields.

Nye indlæg

Tags

Kategorier