22nd 09 - 2011 | no comment »

Læderarmbånd

Læderarmbånd til mænd som smykke og accessory. Der eksisterer flere gode ting ved at tilsætte et læderarmbånd til samlingen af sine smykker, i toppen er dets evne til at kreere en rå kant i dit look.- I de yngre dage – Ja faktisk indtil begyndelsen på 50’erne, da var det en fast, uskreven men velkendt regel, at mænd ikke måtte bære andre smykker end deres bryllupsring eller et ur. Dette var det man kunne tillade sig, og læderarmbånd var overhoved ikke et passende smykke accessorie.

Dengang i 1950’erne ændrede udviklingen sig dog, på baggrund af Speidel Corp. der udviklede en kæmpemæssig trend med læderarmbånd til mænd. Denne trend eksisterede i ca. 10 år, hvorefter armbånd samt læderarmbånd var blevet en næsten fast del af mænds’ tøjstil – det var endda en nu passende del af mænds outfit, noget som før i tiden havde været komplet forkert at påstå.

Hvad er læderarmbånd til mænd egentlig?
Læderarmbånd til mænd besidder en speciel evne til at få mænd til at udstille sig selv meget mere maskuline. Dette er et kompetence som man ikke kan opnå på samme måde, hvad enten man beslutter at bruge normale armbånd – eller overhoved ikke noget armbånd.
Et armbånd som det ovenfor har måske ikke nogen integreret funktion, men kan i den passende sammenhæng blandt andet tøj, deltage i at kreere en helt speciel fremtoning hos brugeren – via dette kan du løfte dit outfit – helt ved kun at bruge et læderarmbånd med en pris på under 150,- dette deltager i at gøre det til en af de lavest prissatte accessories sammenholdt robustheden af læderarmbånd.

Om du end skal benytte et læderarmbånd til en bytur med vennerne, eller du beslutter at bruge det til en familiefest af den ene eller anden slags. Da vil du erindre at man med faktisk få midler, kan kreere et meget unikt og ofte mere råt look end hvad man kan opnå hvis man vælger ikke at bruge denne type accessories.

Et læderarmbånd til mænd som den ovenstående koster lige i overkanten af 150,-.  Man får til gengæld læder som kan være holdbart til flere ting, som også er en af de gode ting ved læderarmbånd når man sammenligner med almindelige armbånd der tit er mere skrøbelige overfor skidt og snavs – eller bare brug hovedsageligt.

Hvor kan du købe læderarmbånd online?
Hvis man gerne vil erhverve nye læderarmbånd til fornuftige priser, da kan man helt sikkert finde sin vare hos Marjoe der er en af de klart mest vellykkede online shops med smykker til mænd, og de er godkendt af E.Handelsfonden. Man kan ikke alene finde et hovedsageligt stort udvalg af smykker, men kan også finde et stort udvalg inkluderende læderarmbånd – der kan gøre du helt sikkert finde lige akkurat det armbånd du har ledt efter.


Nye indlæg

Tags

Kategorier