Kasi-Jesper og hans nye eventyr

Det fleste kender til Kasi-Jesper aka Jesper Nielsen og hans Pandora eventyr. Det er en international smykkevirksomhed, der fra udgangspunktet i Tyskland, har fået rigtig stor succes.

Pandora har ikke kun været positivt for Kasi-Jesper, men været med til at skabe den formue han har i dag. Nu overvejer Jesper Nielsen at kaste sig ind i et nyt eventyr og denne gang med Christina Hembo.

Endless er det nye mærker for smykker

Endless er det nye mærker for smykker

De fleste kender hende fra Christian Design London ure og cykelholdet Christina Watches Onfone. Det er altså begge to, danskere der ved hvordan man skaber international succes i branchen.

Kasi-Jesper var selv begrænset af en konkurrenceklausul indtil 2015, men et smuthul i klausulen på grund af de gældende europæiske love, gør at han allerede i 2013 kunne gå ind i firmaet Endless Jewelry ApS. De europæiske love foreskriver nemlig, at man ikke må binde en tidligere ejer i over 2 år, som det var tilfældet.

Nyt selskab på smykkemarkedet

Der er ingen tvivl om at Endless Jewelry ApS er en virksomhed vi kommer til at høre meget mere om, hvis drivstærke personer som Jesper Nielsen og Christina Hembo er involveret.

Selskabet er desuden startet af hans søster og mor, med fokus på smykker som designes af netop Christina Hembo. 1. april 2013 var datoen hvor Kasi-Jesper fik muligheden for at gå ind i det nye smykkeselskab på markedet.

Endless Jewelry har indgået et samarbejde med Christina Watches og det giver et rigtig solidt rygstød til projektet. Storvisionæren Jesper Nielsen er heller ikke i tvivl om at brandet nok skal blive bedre end Pandoras.

Det bliver spændende at følge de nye drenge på smykkemarkedet, selvom fokus i første omgang er på Tyskland. Vi skal derfor ikke forvente at se meget til Endless Jewelry smykker, før de har etableret sig godt i det tyske.

Det er naturligvis en stor forventning om, at Jesper Nielsen kan gentage kunststykket, fra sine år i Pandora, hvor han fik opbygget en milliardforretning. Det er derfor næppe kun Hembo parret der er spændt på at følge udviklingen.

Man kunne forestille sig at der var mange tyske smykkefirmaer der holder vejret, da en ny stor konkurrent kan være på vej.

Leave your comment


(*)mandatory fields.

Nye indlæg

Tags

Kategorier