Hvilken ring skal du give hende?

image001

Fordelen ved at købe din ring hos Abelstedt er, at du kan finde en fingerring, der passer til lige præcis hendes stilart. For at kunne udpege den perfekte fingerring til hende, skal du overveje, hvad der passer bedst til hendes personlighed og livsstil. Tillæg ringen noget personligt ved at overveje, hvilket personlighedstræk hun har, og hvad der passer bedst til denne.

Ringe abelstedtFingerringe fra AbelstedtAbelstedt rings

Køb de flotte fingerringe til hende her på Abelstedt.dk

Det traditionelle og elegante
Har hun en klassisk og feminin personlighed, så gå efter den traditionelle ”Halo” ring med en større sten i midten og smalle enkle sider. Denne glamourøse ringstil kan få enhver pige til at smile og blive forelsket på ny, så snart hun åbner æsken.

Abelstedt rings

Den formelle og pragende
Hvis bæreren ønsker at udstråle glans og glamour, vil hun elske en ring, der har noget bredde, og som er fyldt med masser af pragende sten. Den brede ”band” ring, som man kalder den, har fine sten hele vejen rundt om fingeren, hvilket giver et iøjnefaldende look. Det vil helt sikkert passe til hende, som kunne finde på at tage stilletter på på en mandag.

Fingerringe fra Abelstedt

Minimalistisk og moderne
Værdsætter hun den enkle og moderne stil? Så gå på jagt efter ringe, der har simple former. Overvej blandt andet en tynd ring og tilføj evt. små sten for at få et mere yndigt look.

Ringe abelstedt

Har du nu fundet hendes stilart, er du klar til at finde den perfekte ring inden for den valgte. Du vil nu kunne sikre dig, at ringen vil blive elsket og husket i 10 …, 20 …, 30 år fra den dag, den bliver sat på hendes finger.

Leave your comment


(*)mandatory fields.

Nye indlæg

Tags

Kategorier