25th 09 - 2011 | no comment »

Herresmykker

Moden og herresmykker er konstant under kraftig udvikling, og man ser dette meget tydeligt i alle modemagasinerne. Herresmykker er beviset da de har været meget tabu, men helt klart er ved at vende tilbage til manden igen. De unge mænd i teenagealderen har helt sikkert taget herresmykker til sig igen, og det er bare det helt store indenfor moden lige nu til mænd. men nu er det ikke kun de modebevidste unge mænd som er faldet på bølgen, det er alle kendisserne og også mange ældre mænd er i dag med på herresmykker. Det er alle typer, lige fra den højeste chef og til den lille håndværker som bærer herresmykker.

Herresmykker er god stil.

Herresmykker er endelig kommet tilbage efter en længere nedtur. Og det er med stor styrke, og næsten alle unge mænd er vilde med herresmykker i dag. Herresmykker er en kanon måde at vise sin modestil, og det også så du viser din maskulinitet. De var bare statussymboler før i tiden, og faktisk er de det også idag. Du viser alle ved at bære herresmykker, at du har fuld kontrol over din mode, og hvad den går ud på. Det er en god måde at gøre sig smart og opmærksom på, og dette gælder ikke mindst for det modsatte køn, herresmykker styrer.

Forskellige mode trends i herresmykker

Mange forskellige modeller findes inden for herresmykker. Ringe, halskæder og armbånd er gode herresmykker, men i år er øreringe til mænd også meget populære. Disse herresmykker kan findes i mange designs, hvor især armbånd er den store hitter i øjeblikket. Herresmykker er at finde i mange trends og design i dag og på Marjoe.dk finder du det største udvalg,


Nye indlæg

Tags

Kategorier