Klassiske forlovelsesringe

På marked findes mange variationer af forlovelsesringe, og det giver dig gode muligheder for at finde en ring i rette design og til en fornuftig pris.Det er ofte et yderst følelsesladet øjeblik, når man overbringer forlovelsesringen. For det er klart at partneren ikke må se ringen på forhånd og netop derfor er det normalt, at man finder forlovelsesringe i fællesskab med sine venner.

Det er vigtigt at man får klarlagt sit budget inden man søger efter forlovelsesringe og samtidig overvejer partnerens smag nøje. Det er en god idé at aftale et budget med partneren, så man ikke kommer til at stå i en uheldig situation, med forlovelsesringe i vidt forskellige prisklasser.

Efter man har lagt et budget, har man allerede indskrænket mulighederne af forlovelsesringe.Herefter skal man begynde at fokusere på den type forlovelsesring, man ønskerat købe. Man kan både vælge ringe med flere sten eller forlovelsesringe, hvor der er en central diamant med små sten på siderne.

Når man både har besluttet budgettet og typen af forlovelsesring, skal man ligeledes beslutte materialet. Der findes nemlig en række muligheder, du kan læse mere om nedenfor.

Forlovelsesringe rustfrit stål, tungsten og titanium.

Det er meget individuelt hvilket materiale man foretrækker at forlovelsesringe skal være lavet af, for der er fordele og ulemper ved alle materialer. Tungsten og titanium er begge utrolig populære materialer, når det kommer tilforlovelsesringe, hvor tungsten prismæssigt kun er lidt dyrere end titanium.

Det er specielt de seneste år at tungsten er blevet utrolig populært, så hvis du vil vælge en moderigtig forlovelsesring, kunne det være en god mulighed.

På den anden side er rustfrit stål ligeledes populær og har været det i en længere årrække end tungsten. Rustfrit stål er naturligvis en klassiker blandt forlovelsesringe og vil være et meget traditionelt valg.

Prismæssigt er det faktisk det billigste af de nævnte materialer, selvom det vil overraskede fleste. Det dyreste materiale man kan købe forlovelsesringe i er platin, der er seks gange dyrere end tungsten. Dette til trods for, at de fleste sikkert synes at guld eller hvidguld giver nogle pænere forlovelsesringe.

At man ligeledes kan købe forlovelsesringe i både titanium og tungsten, understreger at man har et bredt udvalg at vælge imellem som forbruger.

  • Helle Nissen spoke:
    3rd/02/2012 to 02:43

    Tak for god info, gennem jeres blog. Vi fandt vej til vores forlovelsesringe da vi faldt over dette indlæg. Forlovesesringe er i så stort udvlag, at det kan være svært at bestemme sig.

  • Smykker mænd » Blog Archive » Billige forlovelsesringe til par. spoke:
    9th/06/2012 to 17:05

    […] er heldigvis et stort og varieret udvalg af billige forlovelsesringe til kærestepar, afhængigt af hvilken type og stil i måtte […]

Leave your comment


(*)mandatory fields.

Nye indlæg

Tags

Kategorier