Smykker til mænd fra Marjoe.dk

Marjoe.dk er en webshop der forhandler fede smykker til mænd, til rigtig billige priser. Marjoe.dk er den førende og største smykkebutik online i Danmark, og her finder du altid mange fede og unikke herresmykker. Smykker i lækre unikke design, der matcher tidens modetrend. Udvalget er stort og meget bredt, og vi forsøger at ramme de fleste målgrupper.

Egentlig er det slet ikke af betydning om du er gammel eller ung, herre eller dame. Marjoe.dk har de rette smykker til mænd i alle retninger. Halskæder,armbånd og ringe er der det helt store udvalg af, i alle genre.

Brugervenligheden er helt i top, hvilken den også skal være hvis man nemt og sikkert skal finde rundt i mere ned 1200 forskellige modeller.

Marjoe har smykker i 1.400 designs

Den bedste til at du skal købe dine herresmykker på Marjoe.dk, er det store varierede udvalg. For med mere end de 1200 forskellige designs, burde vi kunne ramme alle behov indenfor rustfrit stål og læder smykker. Når først du har besøgt Marjoe.dk, finder du bare ikke andre netbutikker som sælger smykker med større og mere varieret udvalg end hos Marjoe.dk.

Marjoe er bare de største til at tilbyde det store flotte udvalg i billige smykker til mænd. Marjoe importere selv smykker, og det er absolut til din fordel, da vores priser derfor typisk ligger langt under de normale priser som de har i en fysisk netshop for smykker. Så du er helt sikker på at spare mange penge ved at handle på Marjoe.dk..

Få leveret smykker gratis og uden ekstra gebyrer.

Vores største styrke, er også at vi ikke vil tage ekstra gebyr for forsendelsen, så vi levere fragtfrit i hele norden. På trods af dette, er vi stadig i stand til at leverer de billige smykker til mænd.

Dette gør også at Marjoe.dk dækker hele norden, og sender mange smykker til mænd i alle de nordiske lande, Pga. det ikke koster ekstra. Så det er jo lige meget om du bestiller smykker fra Norge, Sverige eller Danmark, priserne på smykker er de samme..
Og ud over den gratis levering, så leverer vi også lynhurtigt, da vi i 90% af tilfældene sender samme dag som ordren er kommet ind, dog har vi nogle spidsbelastninger, såsom op mod jul, og omkring den første, hvor der godt kan være en ekstra dags levering på dine nye smykker.

Marjoe er en e-mærket netshop

Du har meget stor tryghed ved at handle på Marjoe.dk, da vi er en e-mærket webshop. Det er E-handelsfonden der styrer denne uddeling af e-mærker og man skal absolut leve op til mange krav, for at blive godkendt.  Og E-handelsfonden, laver løbende test af vores butik, for at se om vi overholder disse krav.

Men disse krav opfylder Marjoe til punkt og prikke, vi har aldrig modtaget nogle anmærkninger, så du kan trygt handle hos os. De overordnede krav til at vi kan beholde E-mærket er:

•    Sikker betaling
•    Ingen Spam
•    Nem reklamation
•    God kundeservice
•    Leveringstid overholdes

Der er også nogle flere krav som skal overholdes, og vi skal til fulde servicerer og behandle vores kunder ordentligt, når de køber smykker hos os, og det gør vi til fulde, og får dagligt mails fra tilfredse kunder som har købt deres smykker på Marjoe.dk.

http://www.marjoe.dk

  • Kenneth Petersen spoke:
    10th/04/2012 to 10:11

    Det er også en fed side de har, og deres udvalg i herresmykker er total Nice.
    Smykker til mænd er bare det fedeste syntes jeg, og jeg vil blive ved med at følge denne blog.

Leave your comment


(*)mandatory fields.

Nye indlæg

Tags

Kategorier