21st 06 - 2011 | no comment »

Billige smykker

Drenge og piger har ikke ret meget til fælles, når det gælder smykker. Piger elsker at bruge mange timer i butikker, hvor hver eneste ring, ørering og halskæde skal prøves, vurderes, vejes og måles. Manden derimod er langt mere pragmatiske og kontante i deres tilgang til køb af smykker – de foretrækker nemlig at købe deres Billige smykker. Og det er ikke svært at forstå hvorfor mænd er blevet så glade for billige smykker på internettet.

Det er ingen hemmelighed, at kvinder bare elsker at ose. De fleste, som  har haft en veninde, kæreste eller kone, kan nikke meget genkendende til kvinders massive tidsforbrug i stormagasiner og butikker. Og det gider mænd bare slet ikke. Det viser sig helt tydeligt i forbindelse med mændenes indkøbsmønstre, når det gælder køb af smykker online.

For mænd er tøj og smykker på nettet generelt et spørgsmål om at finde den rette stil og størrelse, vælge betaling og levering, og så er den sag ellers ude af verden. De fleste mænd ved godt, at alle net butikker kører med 14 dages returret, hvilket betyder, at man i værste fald kan få byttet sine varer. Samtidig har de fleste butikker på nettet – særligt når det gælder salg af billige smykker online – gjort meget ud af at gøre oplevelsen simpel og overskuelig. Det tager med andre ord ikke lang tid at komme fra A til B, når mændene køber smykker og tøj online, og det spiller så afgjort en rolle. Hvorfor skulle man også rende rundt i butikker hele dagen, når man kan ordne det hele på nettet i et tempo, man helt selv styrer?

Foruden en købsoplevelse uden nonsens, er der også kontante besparelser i sigte for mænd, der køber ind på nettet. Mange populære varer, som for eksempel smykker, ure og tøj, er langt billigere på nettet end i fysiske butikker. Det hænger især sammen med, at købmænd på nettet typisk har færre omkostninger forbundet med driften – og det resulterer i store besparelser for forbrugerne.

Som sagt er det ikke underligt, at mænd i højere grad køber smykker, tøj og andre varer online. Det er både billigere og simplere, og kræver faktisk ikke meget mere end et museklik og et dankort. Nemmere bliver det simpelthen ikke.


Nye indlæg

Tags

Kategorier