21st 06 - 2011 | comment closed

Perlearmbånd

Armbånd med fede perler er sommerens helt store hit til manden med god stil. De flotte knyttede perlearmbånd, som både signalerer modebevidsthed og spirituelt overskud, går i disse dage som varmt brød hos mange smykkeforhandlere landet over. Særligt er det knyttede perlearmbånd fra producenten MOZ design, der har fanget interessen hos stilbevidste mænd, og er tiden herresmykker.


Smykkemoden er i konstant forandring. Og armbånd med perler er for alvor slået igennem efter de kendte Shamballa-smykker dukkede op til overfladen. I et bredere perspektiv er perlearmbånd til mænd også blevet populære. Især blandt trendy unge, som kombinerer et armbånd med for eksempel et ur eller et andet simpelt smykke.

Armbåndet sender et signal om, at man er sin stil bevidst og samtidig har fuldstændig styr på strømningerne i modeverdenen. Det sender især et positivt signal til pigerne, som lynhurtigt bliver klar over, at man har forstand på mode. Til trods for, at armbånd til mænd bliver mere populære, hænger armbåndende fortrinsvis på håndleddene af mænd, som også går op i mode udover i relation til smykker.

Shamballa-smykkerne, som er kendetegnet ved skræddersyede armbånd med forskellige typer knyttede perler, blev hurtigt et hverdagssyn på den røde løber i Hollywood. Kendisserne omfavnede knyttede armbånd med perler som aldrig før, og siden er mange flere mærker kommet til. Et af de mest populære mærker indenfor armbånd til mænd er MOZ design.

MOZ design sælger moderigtige og trendy håndknyttede armbånd med perler. Virksomhedens favoritmateriale er læder, som udgør grundstammen i langt de fleste af MOZ designs fantastiske kreationer. Armbåndende fås i mange forskellige varianter – og med mange forskellige perler. Det betyder, at du, uanset din stil i øvrigt, kan finde et armbånd, som passer til anledningen.


Nye indlæg

Tags

Kategorier